Ultimele Stiri
Actorul Constantin Dinulescu revine la Iași – lansare de carte la Teatrul Național – Vineri, 18 octombrie, la ora 18:00, în foaierul Teatrului Național Iași, va avea loc un eveniment de excepție: lansarea cărții „Lumea mea, întâlnirile mele…” de Adrian și Claudiu Christescu, în prezența marelui actor Constantin Dinulescu. Cartea-dialog este structurată în cinci capitole care evocă, așa cum mărturisește actorul, „întâlniri și apariții (…), împrejurări și chipuri”, pentru […]Guvernul Dancilă a fost demis: Moțiunea de cenzură a trecut în Parlament – Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru şi patru voturi împotrivă, în timp ce parlamentarii PSD s-au abţinut de la vot. Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă s-a votat, joi, în plenul reunit al […]„Festivalul Plăcintelor”, ediția a V-a – Duminică, 26 octombrie, ora 13:00, parohia Izvorul Muntelui și Ator Bicaz organizează „Festivalul Plăcintelor” , ediția a V-a la Biserica din Izvorul Muntelui.FESTIVALUL LOCAL „CEAHLĂU, TĂRÂM DE POVESTE” – Grupul de Acțiune Locală CEAHLĂU vă invită în data de 14 septembrie 2019 începând cu ora 13.00 la FESTIVALUL LOCAL „CEAHLĂU, TĂRÂM DE POVESTE”. FESTIVAL DE PROMOVARE A PRODUSELOR LOCALE, ediția a III-a COMPLEX ADORA, ORAȘ BICAZ. Festivalul este o manifestare culturală pentru dezvoltarea interesului comunității microregiunii pentru cunoașterea, păstrarea și transmiterea tradițiilor și obiceiurilor […]Vernisaj expoziție de miniaturi și cărți liliput la Galeriile „Dumitru I. Grumăzescu” Iași – Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași, împreună cu Primăria Municipiului Iași, vă invită joi 1 august 2019, ora 18:00 să ne fiți alături la vernisajul expoziției de miniaturi și cărți liliput ce se va desfășura la Galeriile „Dumitru I. Grumăzescu” Iași, strada Lăpușneanu nr. 24. Prezintă: Prof. univ. dr. Mihai Dorin Expoziția reunește obiecte unicat aparținând […]

Expo ”Hunting Moldavia 2019”, Târg Internațional de Vânătoare și Pescuit, cu vânzare

Vă invităm să participați, ca expozant și / sau partener, la Expo ”Hunting Moldavia 2019”, Târg Internațional de Vânătoare și Pescuit, cu vânzare. Evenimentul include și alte trei activități principale:

1. desfășurarea unui Festival Vânătoresc, cu mai multe concursuri și activități specifice, conform prezentării de mai jos;

2. Tir cu arcul;
3. Activități distractive și atractive pentru copii și tineri, pentru toată familia.

Expo ”Hunting Moldavia 2019”, unica expoziție internațională, cu vânzare, de vânătoare și pescuit, din Moldova, organizată la Bacău, în perioada 2012 – 2018, nouă ediții consecutiv, se desfășoară și anul acesta în perioada 25 – 27 octombrie, la TNT Club Sportstr. Arcadie Șeptilici, nr. 5, municipiul Bacău, prin organizarea S.C. SITAEL TEAM 2018 S.R.L.

Ne adresăm, astfel,  vânătorilor și pescarilor profesioniști de  pretutindeni, din toate organizațiile naționale sau  internaționale, silvicultorilor și iubitorilor de natură, deopotrivă, publicului larg. Oferim oportunitatea de a achiziționa îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și produse de înaltă calitate, de a beneficia de servicii specifice sau de a viziona expoziții unicat de trofee cinegetice.

În acest sens, au anunțat deja participarea la eveniment operatori economici de profil, Direcții Silvice Județene, asociații județene de vânătoare și pescuit (AJVPS-uri), asociații de vânătoare și pescuit private, alte organizații și persoane fizice interesate și pasionate.

Pentru ca acest eveniment să fie un promotor al meseriei de vânător și al pescuitului sportiv, să evidențieze frumusețea acestui hobby și valoarea sa în promovarea și conservarea naturii, precum și a valorilor cinegetice românești, în general, organizăm, în cadrul evenimentului, următoarele activități în care, propunem implicarea tuturor expozanților și partenerilor:

1. Organizarea unei expoziții cinegetice profesioniste și relevante pentru România, de valoare internațională, cu participarea Muzeului Cinegetic Național ”POSADA”, a unor Direcții Silvice Județene, a altor asociații de vânătoare și pescuit sau a persoanelor fizice ce dețin colecții de trofee;

2. Organizarea expoziției cinegetice aparținând Muzeului de Științele Naturii ”Ion Borcea” Bacău;

3. Evaluarea CIC a trofeelor aparținând asociațiilor, precum și vânătorilor persoane fizice;

Organizăm, în acest sens, un concurs, conform prevederilor legale în vigoare, pentru omologarea trofeelor cinegetice, prin participarea unei echipe de specialiști evaluatori CIC acreditați, ce vor forma Comisia de specialitate;

4. Expoziție outdoor cu mobilier, echipamente și construcții de vânătoare;

5. Organizarea de servicii bar și servicii restaurant, acestea din urmă cu bucătărie având și specific vânătoresc și pescăresc, pentru publicul vizitator;

6. Prezentări de rețete culinare și expoziție cu vânzare de produse alimentare tradiționale și vânătorești;

7. Prezentări și degustări de vinuri, alese cu grijă, pentru a se asorta cu gastronomia vânătorească și pescărească;

8. Oferte turistice ce includ sejururi, trasee, resorturi de vânătoare și organizarea de partide de vânătoare.

Festivalul Vânătoresc include:

1.  Expoziție canină outdoor, cu participarea specială a Asociației chinologice ”Limiere”;

2.  Concurs de gastronomie vânătorească și acordarea de premii constând în carne de vânat, echipamente, accesorii sau alte obiecte de profil;

3.  Concurs de suflat în corn;

4.  Expoziție cu vânzare de vinuri, bere, băuturi spirtoase și digestive.

IMPORTANT:

Comisia Internațională de evaluare CIC a trofeelor este formată din:

1) Ceranik Aleksander, președinte;

2) Cosmin Maris, senior evaluator;

3) Miok Sima, judge;

4) 1-2 evaluatori atestați din România.

Evaluarea trofeelor se va face timp de trei zile, înainte de începrerea expoziției, respectiv începând de marți 22 octombrie. Astfel, rugăm posesorii de trofee să aducă exemplarele propuse spre evaluare în zilele de luni și marți, respectiv pe 21 și 22 octombrie, la TNT CLUB SPORT.

    În fiecare zi, companiile partenere și expozante interesate pot face demonstrații outdoor la cele două piscine special amenajate ca luciu de apă artificial, lângă pavilionul expozițional T1. Astfel, au loc prezentări și teste de echipamente de pescuit (lansete, mulinete, fire și năluci), realizate de pescari experimentați și firme renumite în domeniu, precum și prezentări ale noutăților sezonului, sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Vă solicităm, transmiterea în scurt timp a LOGO-ului societății / organizației dvs., în format editabil, pentru realizarea materialelor publicitare și a spot-urilor video, precum și pentru promo pe FACEBOOK, publicații sau televiziune.

           Toate celelalte detalii despre eveniment sunt prezentate în documentele din atașamente. Pentru orice alte propuneri, informații sau clarificări, nu ezitați să ne contactați.

Asociațiile de vânătoare și direcțiile silvice au discount de 30%.

Expoziția beneficiază de promovare națională, în publicații de specialitate, de promovare regională (TELE MOLDOVA+ și radio), în mass media locale/regionale și on-line pe Facebook, publicații de specialitate, site-uri și blog-uri. 

Avem ca parteneri, până în prezent: Asociația ”RARA APRI”, Muzeul Cinegetic Național ”POSADA”, Muzeul de Științele Naturii ”Ion Borcea”, UNPR – Uniunea Națională a Patronatului Român, ADVENTURE LIGHT, Restaurant ”La BETTOLA”, Restaurant ”Turnul Berarilor”, TELEMOLDOVA+, Revista ”Zile și Nopți”, Trustul de Presă DEȘTEPTAREA, publicația on-line ”Bacăul Economic”.

Lista partenerilor este deschisă și în dezvoltare.

Suntem deschiși pentru a primi și implementa orice alte propuneri și activități necesare reușitei evenimentului. 

Pagina de Facebook a evenimentului: EXPO „Hunting Moldavia 2019”.

Date de contact:

Corneliu Pricope, manager regional evenimente: GSM: +4 0745515052 sau

+4 0787393147.

Corina Pricope, pentru stabilirea standului în expoziție: +4 0747507066.

e -mail: sitael.evenimente@gmail.com.