Ultimele Stiri
Lansare de carte Petru Frăsilă și piesă de teatru, la Biblioteca Județeană – Lansare de carte Petru Frăsilă și piesă de teatru, la Biblioteca Județeană   Biblioteca județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește lansarea cărții în prezența autorului „Presa, vremurile și politica – Of…televiziunea mea“ de Petru Frăsilă, vineri, 28 februarie 2020, de la ora 17:00, în Sala Cupola. După salutul adresat de Mihaela Mereuță, directorul-manager al bibliotecii, vor […]Noul coronavirus – pericolul e în creștere și pentru România (Tudor Ciuhodaru) – Noul coronavirus – pericolul e în creștere și pentru România. Deja sunt 8 țări europene afectate și s-au înregistrat primele decese. Măsurile de prevenție sunt extrem de importante. Am propus un plan unic de intervenție la nivel european. Ce trebuie să știți: riscuri, cum se transmite/manifestă și cum putem preveni boala: A. Riscuri: 1. Virusul […]Maria Grapini – Inițiativă românească privind statul de drept – Inițiativă românească privind statul de drept. Europarlamentarul Maria Grapini crede că noțiunea trebuie stabilită la nivel UEAtenție, șoferi! COD GALBEN de polei – Valabil de la : 09-01-2020 ora 10:00 până la : 09-01-2020 ora 11:00 In zona : Județul Maramureş; Județul Cluj; Județul Satu Mare; Județul Bistriţa-Năsăud; Se vor semnala : precipitații mixte care local favorizează depunerea de polei Valabil de la : 09-01-2020 ora 9:15 până la : 09-01-2020 ora 10:00 In zona : Județul Botoşani; […]Copiii din Neamț ne aduc un cadou muzical în prag de Crăciun – Un cadou muzical în prag de sărbători! #DorSiCantecMoldovenesc

Două proiecte de infrastructură sportivă, la Miroslava și Ruginoasa, în atenția consilierilor judeţeni

Construirea unor obiective sportive la Miroslava şi Ruginoasa se află pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din 20 februarie.

La Miroslava, Consiliul Judeţean ar urma să intre în posesia a 67.335 mp din intravilanul comunei, în satul Brătuleni, pentru construirea unei săli de sport cu sprijinul financiar al Companiei Naţionale de Investiţii.

Totodată, consilierii judeţeni se vor afla, din nou, în faţa votului pentru proiectul pentru construirea unui teren de minifotbal în comuna Ruginoasa, amânat în luna ianuarie până la o prezentate mai clară a necesităţii acestui proiect. Opoziţia a invocat că terenul, care ar urma să fie o investiţie judeţeană, este văzut, cel mult, ca un proiect de interes local.